Bokmässa i Göteborg

Idag hade jag och väninnan Petra bestämt att åka till bokmässan i Göteborg. Vi for iväg Kl 9 imorse, och halv elva gick vi in på Svenska mässan. Vi gick runt därinne och bara njöt, fotade en massa. Lyssnade på föreläsningar, fikade och trivdes. jag hade den stora turen att få en pratstund med Lulu Carter som var där tillsammans med Anna Maria Corazza Bildt och talade om bröstcancer, den Rosa kokboken, där 20 kända kvinnor delar med sig av sina recept. Synd bara att jag inte hade med Lulu`s senaste bok Sinnliga rum och fick den signerad. Åh!! det var så kul att äntligen träffa denna inspirerande kvinna som jag varit ett fan av länge..
 
Efter bokmässan (med trötta fötter) åkte vi till Dorsia Hotel & Restaurant och tog ett välförtjänt glas vin (alkoholfritt såklart) och satt där länge och bara njöt av detta fantastiskt vackra ställe. Fotograferade självklart detta underbara hotell. finns bild på Instagram: ZulaufHelene. kommer flera bilder. kolla även Twitter: @ZulaufHelene
 
När kvällen kom lämnade vi Göteborg och körde hemåt, riktigt trött nu av dagens alla intryck, upplevelser och underbara människor.
 
 
Njut av livet!
/H
 
 
Allmänt, energi, glädje, inspiration, lycka, sinnligt | |
Upp