Förkyld Fredag

Fredag 10/10, förkylningen håller oss i ett hårt grepp, men det gäller att vara positiv. Göra en massa roligt (det man orkar alltså) så man glömmer bort sjukdom för en stund. Lillan var hemma idag och vaknade tidigt av hostan, som lättade lite när hon kom upp. Så det blev soffan med en gosig filt, och hon fick börja på Fredagsgodiset en aning.. På kvällen hade jag lovat barnen en pizza av marsipan, så var iväg och inhandlade marsipan i olika färger. Kavlade ut en botten, ett hallon godissnöre fick vara tomatsås, skar rosa marsipan i strimlor (skinka) tog ett svamp-kakmått (från lillans Play-doh deg kit) och tryckte ut svampar från brun marsipan. Slutligen gul marsipan riven på ett vanligt rivjärn (ost), återanvände en pizzakartong - och Voila! En Capricciosa. Uppskattades mycket av barnen som tyckte det var jättekul. Kollade på Scooby-Doo - sen i säng. Nu sover de sött (ingen hosta ännu..)
Så nu dags för ett glas alkoholfritt, sen tidigt i säng för blev dryga tre timmars sömn natten till Fredag så känner mig en aning trött. Men först några stärkande pussar från Robert.
 
Njut av kvällen & av varann!
/H
 
Made of Love.
 
 
 
Allmänt, mys, pizza, pussar | |
#1 - - rita skoogh:

Trevlig Heelg ..å Krya På Kraamar ...Du så uppfinnesrik med dina barn.....

Svar: Trevlig helg till dig också! ja, uppfinningsrik blir man ju såklart med två små barn. Brukar få lite galna idéer - och genomför dem oftast. Brukar bli mycket uppskattat.
Helene Zulauf

Upp