Förkylningstider

Måndag morgon, härlig morgon men min dotter vaknade hängig och hostig, så hon fick vara hemma med mamma idag. Blev ju naturligtvis en mysdag deluxe. Hon fick frukost framför barnkanalen, serverat på bricka. Äpplebitar med vaniljsås, digestivekex och honungspuffar. Tände lite ljus, så vi hade det riktigt mysigt.
Hon blev lite piggare framåt dagen så när vi hämtade brorsan i skolan åkte vi och handlade, lagade sen spagetti med köttfärssås (lillans önskan) sen glass till efterrätt (dock ej för mig, men funderar på att köpa LCHF-glass..) på kvällen var det åter dags för Charlie´s teater för barnen. Celina skulle egentligen inte med men ångrade sig i sista stund och sa hon var pigg. Så blir nog skola i morgon..
Vi hade ju en riktig tjej-dag idag, så fixade håret på prinsessan såklart, bild kommer nedan. Robert var faktiskt även han piggare idag, skönt.
Fick idag veta att jag kommer bli bjuden på lunch på Onsdag (spännande) ser fram emot detta.
Hittade billiga ballonger på nätet till lillans kalas också - utförsäljning, perfekt. Nu behöver jag bara veta hur många som kommer, två barn anmälda hittills. fyra dagar leveranstid på ballongerna. Åh! Älskar kalas!
Nu strax sängläge, börjar göra lite ont i halsen..
 
Med önskan om en härlig kväll & skön natt till er alla!
/H
 
 
"If you have good thoughts, they will shine out of your face like sunbeams and you will always look lovely."
Roald Dahl.
Allmänt, glass, halsont, mysdag | |
Upp