Äntligen semester

Härligt! Två veckors ledighet med en massa planerat. Inspelning i Ullared, kryssning med barnen och övernattning i tält (min favorit) ska ju såklart också vila och ta det lugnt, för om ni inte redan räknat ut det, så väntar jag barn - tvillingar. Blir andra tvillingparet i min familj. Känns fantastiskt, är nu i vecka 12 och ska göra mitt andra ultraljud och ta prover på specialistmödravården nästa Måndag. Täta kontroller känns tryggt, även om jag är lite orolig. Så allting får gå i ett något lugnare tempo, och måste just nu sätta mig själv och mitt välmående på första plats. Är ju trots allt så att när jag mår bra, så mår bebisarna bra. Ska mysa med mina "stora" barn i den nya större soffan nu. Miljoner tack rara Veronica! ❤ Den passar utmärkt!
Allmänt | |
#1 - - Anonym:

Men åhhhhhhhhhhhh. Njut av ledigheten! Tvillingar? Wow. Väldigt oväntat (för mig) men såååå kul för er! Ha det underbart nu!

#2 - - Anonym:

Men åhhhhhhhhhhhh. Njut av ledigheten! Tvillingar? Wow. Väldigt oväntat (för mig) men såååå kul för er! Ha det underbart nu!

Svar: Ja, det är verkligen häftigt! En välkommen överraskning. Jaaa! njuter för fullt av ledigheten och tack detsamma!
Helene Zulauf

#3 - - Ronnie :

Det var jag som skrev det där... Bommade att fylla i namnet. Sorry :/

#4 - - Anonym:

Grattis önskar dig all lycka och massor med glädje. Kram Helen.

Svar: Tack så väldigt mycket! :-) Kram
Helene Zulauf

Upp