Vilodag idag tredje Advent

Gårdagen i Göteborg var fantastisk. Strålande sol på "Jul på Liseberg" som trots vår hittills snöfattiga vintermånad December hade fullt av snöprydda granar, så vackert & Julkänslan steg till max. Härliga dofter spreds med glittrande ljus och tomteluvor - därtill Lisebergskaniner med röda vinterkappor (fick självklart kram av en) renar fanns också givetvis, fotade på håll. Köpte brända mandlar, två polkagris-käppar till barnen. Provsmakning av en mängd olika sorters glögg, tyckte vi mycket om syster & jag. Vi smet in och värmde oss med varm choklad toppad med vispgrädde på Lisebergs Wärdshus - Kan tala om att det var den godaste varma choklad jag någonsin smakat!! blev helsåld på den.. och när vi stod där o blickade ut över skridskobanan så kom ingen mindre än Joe Labero, han var på väg in på wärdshuset. Passade på att hälsa på den store illusionisten som för närvarande kör sin show "Inferno" på "The Theatre" Gothia Towers hotel i Göteborg tom den 20 December. Showen utlovas vara nåt alldeles extra - helt magisk! Han är en förtrollande människa. Riktigt häftigt att möta honom! Wow!
Innan vi lämnade Gbg så gick vi och åt thai-mat (det var syrran sugen på efter allt sött) på kvällen var vi hemma efter en mycket innehållsrik underbar dag. Alldeles för trött för ett blogg-inlägg, därför inget igår, sorry.
Så denna dag - varit väldigt lugn .Lagade ett "mini-julbord" igen, vi kände för det idag, mycket gott. var över hos Martina som kokade kola till lilla mig (hon är helt enkelt för rar) mega-julkänsla igen då.. Och har nu precis blivit serverad varm choklad med pepparkaksskorpor av min prins Robban, så ska njuta lite.
Önskar även njutning till er!
Lev livet.
/H
 
 
 
 
 
 
 
Life is too short to worry about stupid things or stupid people..
 
Surround yourself with happy & positive people.
 
Not evil, mean and jealous people.
 
 
 
 
,
 
 
jul | choklad, gothiatowers, göteborg, joelabero, jul, julbord, kola, liseberg, livetärfantastiskt, njutfullt | |
Upp