Födelsedagslunch

Denna morgon var frusen, fick skrapa bort is från rutorna. Trist, men vintern börjar komma krypande (i alla fall tidig morgon) körde barnen till skolan och direkt till ett möte. Mötte sen systern vid busstationen, vi hade bestämt luncha ihop eftersom det är hennes födelsedag idag. Hon fick liten rar ask med choklad och en rosa ros - exakt samma rosa färg som hennes jacka. Vilken lyckoträff! Vi åt dagens lunch på Skara Stadshotell. Det var riktigt gott, Supertrevlig dag som vanligt. Solen har ju visat sig även denna dag på eftermiddagen, så passade på att vara ute, gick till biblioteket med barnen, barnen fick måla äpplen som sedan sattes upp på ett träd (jag målade också ett,, hi hi.) sen hemåt och ut till lekplatsen, min gulliga väninna Martina med dotter Alma gjorde oss sällskap. Barnen lekte, En liten energi-påfyllnad. När kvällen kom myste vi i soffan med en bok, efter det läggdags. Nu snart lite "vuxentid", om jag skulle ta en kopp te kanske..
 
 
"In order to be irreplaceable, one must
always be different."   -Coco Chanel
 
 
 
 
/H
 
Allmänt, födelsedag, glädje, kärlek, lunch, rosa | | Kommentera |

Måndag - starten på en ny vecka - nya möjligheter

Imorse blev det lite stress då mina barn inte tog på kläderna i tid, vilket gjorde att vi fick rusa till skolan för att hinna. Men morgonen var ändå riktigt skön, solen var framme - ljuvligt! fick tag på gummistövlar med klack idag, överlycklig! - supersnygga var de också. Svarta med små rosa prickar (önskade nästan det skulle börja regna..) finns bild på Instagram, kolla in den.
Barnen fick önska kvällsmat, det blev självklart Spagetti med köttfärssås, eller som Didi sa när han var ett år "Basgetti med hötthärshås" hi hi..
Barnen fick även testa på teater då teatersällskapet "Charlie´s teater" hade "prova på kväll". De hade så skoj och båda sa i mun på varandra efteråt att de ville komma igen nästa Måndag.
Nu blir det att pussa på Robban - Har längtat efter honom hela dagen..
 
 
Njut!
/H
 
Allmänt, gummistövlar, lycklig, teater | | Kommentera |

Sköna Söndag

Denna morgon började förstås med frukost i sängen. Sedan klev jag upp och for till kyrkogården för att titta till systers grav, mycket kraftig vind var det i förmiddags. Ja, hela dagen har det blåst väldigt (hösten är verkligen här) men det är bara mysigt, då får man anledning att tända levande ljus och svepa in sig i goa filtar. Lagade stek idag, passade bra på en Söndag som denna. På kvällen gjorde jag äpplepaj med knäckigt täcke som vi avnjöt framför lejonkungen (mina barns filmval före sänggåendet) härlig kväll blev det! var även uppe på vinden och hämtade ned vinterjackorna eftersom temperaturen är ruggigt låg på morgonen. Nu ska jag och Robert ligga i sängen och kolla ett avsnitt av "Hemlock Grove" tills vi somnar sött..
 
Hakuna Matata!
/H
 
 
 
 
 
Allmänt, mys, sött, äpplepaj | | Kommentera |
Upp