Lördag de Luxe

Vilken helg! Särskilt Lördagens kockduell. Blev en kanondag på alla sätt! Lag Ullared som vinnare - vilken lycka! , men som Alva sa: Ska man delta i en tävling, gör man det för att vinna! Och visst är det så ;-) Även vädergudarna var på vår sida & Skara bjöd på strålande sol. Vi lyckades definitivt charma juryn med vår vackra och välkomponerade tallrik. Riktigt gott, och den råstekta potatisen blev sensationell. Detta gör vi gärna om! Andreas Ljung var som klippt & skuren för att leda Live-sändningen från Lördagens Matmarknad. Kolla in sändningen här: http://www.skaraborgslanstidning.se/article/vi-livesander-kockduellen/ Somnade med ett stort leende sent Lördagskväll ⭐ #segernärvår
Foto: Lisa Bring 👉 Glöm inte kolla dagens Sklt! / H
Allmänt | | Kommentera |

Laddar för seger

På Lördag 24/9 händer det spännande saker på Hötorget i Skara då näst sista matmarknaden går av stapeln. Nytt är att det blir en tävling där jag och mina vänner från Skövde - Beatrice & Alva tävlar i en "kockduell" mot två andra lag. Vårt namn är såklart "Ullareds-laget" och detta kommer bli riktigt kul kan jag lova, så se till att vara där! Detta event kommer även att filmas av Sklt-liveTv och kan ses på webben i realtid, eller en dryg timma efter marknaden slutat. Vi kör igång 11.30 , nu gäller bara att komma på vad vi ska laga för gott som frestar juryn. Lokala råvaror för hela slanten, blir godast så. Vi ses på Lördag!
Allmänt | | Kommentera |

Veckan som gått

Sista dagen på denna veckan är snart slut, och vilken vecka! Fick en väldigt kul förfrågan från Skaratidningen som jag självklart tackade ja till. Detta evenemang kommer gå av stapeln på Matmarknaden i Skara 24 September, spännande. Blev också lite mera fotografering i Torsdags. Nu är datum äntligen satt för utställningen av bilderna på mig samt vackra målningar av fantastiska Petra Kjellner. Den drar igång på Konstaftonen i Lidköping allhelgonahelgen. Ska bli så roligt att äntligen få se alla bilder på hennes egna galleri. Utställningens namn blir "HAVande" , så himla kul! Och tiden flyger ju iväg, så blir ingen lång väntan. Blev i förmiddags bjuden på cupcakes och till lunch picknick på galleriet, nu strax Pizzatime. #äterförtre ;-) imorgon ett nytt besök på Mvc - mätning av min redan gigantiska mage. Bebisarna väger nu dryga 300g. Nedan en bild från i Torsdags.
Foto: Petra Kjellner
Allmänt | | 10 kommentarer |
Upp