Tisdagskväll

Dagen har varit mycket bra. Vaknade tidigt, somnade om till 8.15 & intog sedan frukosten i sängen som jag alltid gör så ofta jag kan. Är ju en vardagslyx jag tycker man ska unna sig. Åkte sedan för att påsk-handla till morsan och var även ute på kyrkogården med påskliljor i kruka, så nu är det påskpyntat även där. på väg hem plockade jag ris och band en enkel krans till dörren med lite fjädrar- stilren. Åt lite och åkte sen på möte. Efter det mötte jag upp gulliga väninnan Catharina på en kopp kaffe på mysiga café Duvan vid domkyrkan. Vi satt i hela två timmar i vårsolen och bara njöt & pratade snygga bakdelar på män (viktigt samtal), sedan skulle hon iväg på Aufguss på badhuset här i Skara. Härligt! Aufguss kommer från tyskan och betyder "hälla på", man sitter i bastun och eteriska oljor hälls på stenarna - härliga dofter sprider sig, både uppfriskande & avslappnande. Detta är varje Tisdag. Ljuvligt för både kropp och själ!
Blev inspirerad, därav en bastu-kväll även för oss. Lovely! ♥
Imorgon är en ny dag, jag tänker njuta även av den..
 
God Natt!
/H
 
"Ris-krans" på dörren
 
Min kopp är den med vispad grädde..
 
Vackert på kyrkogården.
 
 
 
 
 
 
 
 
Non, je ne regrette rien.
 
 
 
 
Allmänt | aufguss, caféduvan, vardagslyx | | Kommentera |

Sista avsnittet av bästa serien "Ullared"

Måndag betyder "Ullared" och ikväll visades sista avsnittet av den omåttligt populära Tv-serien. Nu fick man ju bara se mig i tre sekunder, men är ju alltid något.. Ni får hålla till godo med repriserna framöver.
Annars har denna dag varit mycket innehållsrik. Sökt några jobb (behöver ju ha heltidsjobb) och helst dagtid, blir lättast med barnen då. Haft diverse ärenden på stan, handlat till min mamma (som vanligt) varit i blomsteraffären, köpt en liten present till en nybliven tvåbarnsmor. Söta skor & nalle till lilla Saga, fjorton dagar. Men vad bebis-sugen jag kommer bli när jag får se lilla sötisen, som om jag inte är det varje dag.. Nåväl kanske extra mycket då. Var på ÖoB och köpte fyllda påskägg till mina barn (från mormor) som de får på Torsdag. Var på gymmet & låg i deras sköna massagestol. Hoppade också in på Kaisas café och pratade bort en halvtimma med söta väninnan, mycket har hänt sen vi sågs sist.
väl hemma så åkte dammsugaren fram, lite "påsk-städning".
Kvällen är snart slut & sängen ropar.
 
Njut!
/H
 
Söt ros
 
Superskön massage
 
Till söta Saga
 
Det verkar bli en glamorös Påsk
 
 
 
 
Allmänt | påskägg, städning, ullared | | 2 kommentarer |

Ny vecka, nya utmaningar

Denna vecka kommer bli bra, visserligen inget jobb inplanerat för mig men gillar Påsk. Har ju pysslat en massa i veckan som gått, och på Torsdag blir det mera då barnen kommer & stannar till Fredag. Ska strax iväg och träffa en väninna. Ha en härlig dag! Hörs ikväll!
 
/H
 
Målat naglarna också, visst blev det bra. ♥
Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp