En dag på vackra Mösseberg

Idag har vi firat våra födelsedagar jag & syster. Hon fyller idag, jag först om en vecka. Brukar nämligen unna oss en dag på spa då. Tycker vi är värda det. Så hela dagen lång på kurorten Mösseberg, trettio minuter vattengympa, 150m simning, bubbelpool, bastu & smoothie. Prima! Men det får bli ett nytt besök ganska snart då de bygger två utomhuspooler som står färdiga i slutet av Oktober. Hur som helst har dagen varit underbar, fast jag nu till kvällen fick Migrän. Var nog min kropp som sa åt mig att fortsätta "ta det lugnt" hade ju annars tänkt gå på teater också,,
Nu lite mera vila, i morgon fullt upp.
 
Glädje!
/H
 
What a Lovely day at Kurorten Mösseberg.
 
 
#relax
 
Jacuzzi
 
Räkna med mig!
 
#YouGottaLoveIt
 
 
 
 
 
 
“Sällskapslivet vid Mösseberg bär prägeln af ett lugnt och stilla kurortslif, där inga
hälsoskakande nöjen störa kurgästerna, men där dock rikliga tillfällen till förströelse finns.”
 
Anno 1907
 
 
 
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

En ljuvlig dag på stallbacken

Efter frukost i sängen raskt iväg till jobbcoach, vid 12 tiden hemåt - fixa till mig & ut till Axevalla travet och möta väninnan för en härligt god lunch på stallcaféet Gunghästen. Jag & Catharina valde fisk och Ulrik tog fläsk med löksås. Jättegod mat ska ni veta, så ni som ej testat ännu, åk dit!
Men bäst var ändå att vi fick en alldeles perfekt dag utan ett moln på himlen och en massa sol, så satte mig bekvämt till rätta på stallbacken & tittade på när Catharina & Ulrik "vallade" hästarna. Som jag faktiskt vågade mig in och klappa.. Tjejerna alltså, inte de vilda hingstarna. Blir definitivt ett besök till framöver, var underbart!
Imorgon blir det spa! Jippi!
 
Ha en härlig kväll raringar!
/H
 
http://www.axevalla.se/category/122
 
Stall Ulrik Pedersen.
 
#gillahäst
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Måndag igen & ny vecka

Härlig start med en visserligen frostbiten morgon, men en solig dag. Har verkligen njutit till fullo. Nu börjar min "barnfria" vecka så har en massa inplanerat såklart. Bla ska jag imorgon luncha med rara väninnan Catharina ute på Axevalla travet. Stallcaféet Gunghästen, har aldrig varit där men det sägs att maten ska vara super. Ska bli skoj att testa! Denna dag har jag även njutit av en makalöst vacker skogspromenad, uppskattade detta mycket. Ger ju massor av energi! Har nu ikväll också haft ett långt samtal med fina Beatrice som ringde från bilen. Vi hade som vanligt mycket att prata om, och ska passa på att träffas på Fredag då jag är i Skövde. Nu ska jag kolla på film & njuta av kvällen, hoppas ni gör det också!
 
Med Kärlek
H
 
 
 
 
`Bara att det Finns glädje, är en källa till glädje`
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp