Idag pulkabacken

Hade lovat barnen pulkabacken (Kulhult) idag, så efter frukost begav vi oss. Det blev många hisnande åk nedför favoritbacken. När vi började frysa passade det  bra med varm choklad. När vi anlände var vi ensamma ( vi var tidiga) sedan kom en handfull föräldrar o barn. Blev en riktigt rolig dag. Väl hemma åkte vi för att handla, bla till eftermiddagsfikat som bestod av "Korvbrödssemlor" alltså dessa nya trendiga varianter av heliga semlan - I love it!! älskar nya roliga saker, vem vet, kanske ett café här i lilla Skara börjar ta efter denna trend.. ´blink.. blink. Lovar låta er veta detta i så fall, och vilket. Så ni kan rusa dit asap. Efter vi ätit, fikat mm gick vi till Viktoriasjön och matade änderna, Celina sa: jag ser en hona, hon är tjock så hon har nog en bebis i magen. De vill gå dit i morgon också. Men i morgon har jag andra planer..
Trevlig kväll på er!
 
Njut!
/H
 
Celina's snöängel
 
 
 
Allmänt | pulkabacken, semlor, varmchoklad | | Kommentera |

Dags för Fredagsmys!

Redan denna morgon började myset med lite lyxigare frukost och kakor för kakmonstret Celina. Efter lämning på skolan åkte jag hem och sov faktiskt en timme till, så var uppe strax efter nio - vilken sovmorgon. Skönt, åkte sen för att handla till kvällen och drog sen ut till Axvall för en snabbvisit hos rara Petra Bontegard. Vi fikade på goda semlor (är ju trots allt Fredag) hade en hel del att prata om då det var ett tag sen vi sågs. Hon har ju som jag träffat en yngre man och njuter precis som jag av tillvaron, och sitt nya liv som har blivit så mycket roligare. Var så härligt att se att hon numera är lycklig.
På kvällen blev det snacks & kexchoklad med barnen som valde Scooby-Doo som kvällens film. När klockan närmade sig 21 så bad Celina om att få lägga sig (tröttis), läste saga & de sov när jag fem minuter senare tittade till dem. Har varit en lång vecka. Nu lite egentid, kanske ska läsa ett kapitel..   förresten, har fixat naglarna idag också - glitter såklart, och lite leopard.. + pimpat mina stövlar. Bytte helt enkelt skosnörena mot satinband - läckert! (bild på Instagram) ha en underbar kväll!
 
Njut!
/H
 
Gulleplutten
 
 
 
 
 
 
 
Good things happen when you distance yourself from negative people.
 
 
 
 
 
 
Allmänt | glitter, lyxigt, läckert, semlor | | Kommentera |

Snart slut på veckan

Vaknade med tuppen som jag brukar, kall morgon med snöfall, Hoppas på snö i helgen då jag har planer för barnen (som involverar varm choklad) mumsigt!
under dagen har jag och systern varit i Lidköping o kollat runt, hon kom med bussen från Hjo. Så blev lite inhandlat till nya lyan (som hon tyvärr ej hittat ännu) hon letar efter en etta i Skara tillfälligt, om någon har tips om sådan (gärna i gammal stil) så lämna gärna en kommentar nedan eller maila mig: helenezulauf@gmail.com , tack på förhand.
Alltså, gårdagens inlägg kom ju att handla om onda människor och deras ränker. Ska absolut inte slösa en enda minut till på det och dem. Endast tala om för dem, genom denna blogg (som jag vet de läser) att de inte lyckats krossa mig, om det var planen. Är nämligen rustad, och har varit länge. Världen kryllar av onda personer... Så -
en repris - 3 Rules for life - 1. Fuck  2. Don´t give a fuck  3. Don´t be fucked over.
Nu ska jag pussa på Robert innan han åker och jobbar natt.
 
Lev & Älska!
/H
 
 Fotograf Mari-Anne Bengtsson
 
 
 
 
Allmänt | kärlek, ondska, rulesforlife, snö | | Kommentera |
Upp