Valborgsmässoafton med traditionsenlig brasa

Älskar verkligen brasor, så himla mysigt. Vare sig det är en liten brasa på lägerresa med scouter, invid en strand på campingsemestern eller valborgsbrasa modell större så har jag alltid sedan barnsben älskat elden. Både värmen, doften och knastret. Så ikväll stack vi iväg upp till Sommargården Planteringen, ca två kilometer hemifrån och njöt av en mycket värmande brasa. Tidigare idag (i morse) fick jag glittrigt gellack istället för det mörkröda jag haft ett tag nu, blev riktigt bra. Har också träffat gulliga Rita och pratat om kommande event. Imorgon blir det Kurorten Mösseberg med syster, kommer bli några kalorier (är ju Frossar-Fredag) Får gå en lååång promenad på kvällen..
 
Njut!
/H
 
There´s a fire burning in my soul
 
Glitter & Glamour hos Rosnaglar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Always be the woman a man needs, not the woman who needs a man..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Allmänt | brasa, glitterochglamour, myskväll | | Kommentera |

Testar nya trenden "Raw Food"

Som jag skrev lite om i gårdagens inlägg, så fick jag tips och recept på nyttiga "raw food bollar" av gulliga Anna-karin Beck. Handlade alla smarriga ingredienser idag - och samtliga ekologiska, för att vara "extra" nyttig. hackade, blandade och rullade sen dessa som skulle stå i kyl en stund. Åh wow va goda de var!! Pratade även med rara Rita i telefon, vi ska träffas i morgon och planera tjejkvällen. Kan lova att det blir en kväll fylld av happenings! Har idag filmat lite.. Ska bli spännande att se resultatet. Har även målat klackarna på ett par Vintage-heels (strap-on sandals)  med glitterfärg idag. Nu står de på tork, bild kommer imorgon. Var på stan och tog en kaffe på mysiga Nockes café & Bistro med gulliga catharina som hade en massa kul att berätta. Tror hon är kär.. I´m so happy for her!! Vi ska ses Tisdagen 12 Maj på Aufguss, ska bli så skönt.
En annan sak jag funderat mycket på idag - stress. Det måste jag sluta med, får höra det ständigt. men är väl så med effektiva, spontana och levnadsglada människor som jag, vi har många järn i elden och vill göra & hinna med allt. Men glömmer ofta oss själva..  Nedan några tips för att minska stress.
 
1. Stanna upp ibland under dagen för en kort paus, slut gärna ögonen.
lägg märke till hur det känns i kroppen.
 
2. Fokusera på andningen, tag några medvetna andetag genom näsan.
 
3. Fokusera på fötterna, har de kontakt med golvet?
Stå stadigt, slappna av i några minuter.
 
Efter en stund kan du sedan fortsätta dagen på ett lugnare och mer medvetet sätt..
 
 
/H
 
 
Lånade denna bok på biblan idag. Älskar Nina Hemmingsson!
 
Bingo!
 
 
 
 
 
 
 
Allmänt | glitterochglamour, rawfood, tjejkväll | | En kommentar |

Två dagar i Maxi-köket

Igår och idag har jag bjudit på pizza i Maxi-köket på Ica Maxi Falköping, nytt & fräscht kök så enkelt och lätt att jobba. Annat är det när man får fixa ihop nåt bord av plastbackar.. Så har nog sammanlagt pratat med över 500 personer, tur att jag gillar att prata..
Är  så roligt att träffa en massa nya människor och få positiv respons. Detta är nåt jag verkligen gillar att jobba med. Men har ju stått upp hela dagen (klackskor såklart) så är förstås trött, därav inget inlägg igår då jag gick till sängs nästan direkt. Så tänkte skriva lite nu om båda dagarna. Summerat har dessa dagar varit mycket roliga, har ju såklart blivit igenkänd och kallad för "Bling bling" av butikspersonalen, kul. Träffade också på en jättehärlig kvinna som bara äter "Rawfood", det verkar intressant, så jag har nog mer eller mindre bestämt mig för att gå över till det istället för LCHF som jag ätit i 2,5 år nu. Är supernyttigt och så fräscht. Blev imponerad av hennes driv & glädje - en makalöst positiv människa. Älskar såna! Fick ett recept på nåt riktigt gott av henne, ska röra ihop det imorgon när jag handlat alla härliga ingredienser.
 
Njut!
/H
 
Testa en Grymt god pizza!
 
kort lunchrast på Mössebergsbagaren  (skön soffa)
 
Bra skylt i lunchrummet på Ica Maxi.
 
Speglar mig i ugnsluckan..fabulous
Allmänt | | En kommentar |
Upp