Testar nya trenden "Raw Food"

Som jag skrev lite om i gårdagens inlägg, så fick jag tips och recept på nyttiga "raw food bollar" av gulliga Anna-karin Beck. Handlade alla smarriga ingredienser idag - och samtliga ekologiska, för att vara "extra" nyttig. hackade, blandade och rullade sen dessa som skulle stå i kyl en stund. Åh wow va goda de var!! Pratade även med rara Rita i telefon, vi ska träffas i morgon och planera tjejkvällen. Kan lova att det blir en kväll fylld av happenings! Har idag filmat lite.. Ska bli spännande att se resultatet. Har även målat klackarna på ett par Vintage-heels (strap-on sandals)  med glitterfärg idag. Nu står de på tork, bild kommer imorgon. Var på stan och tog en kaffe på mysiga Nockes café & Bistro med gulliga catharina som hade en massa kul att berätta. Tror hon är kär.. I´m so happy for her!! Vi ska ses Tisdagen 12 Maj på Aufguss, ska bli så skönt.
En annan sak jag funderat mycket på idag - stress. Det måste jag sluta med, får höra det ständigt. men är väl så med effektiva, spontana och levnadsglada människor som jag, vi har många järn i elden och vill göra & hinna med allt. Men glömmer ofta oss själva..  Nedan några tips för att minska stress.
 
1. Stanna upp ibland under dagen för en kort paus, slut gärna ögonen.
lägg märke till hur det känns i kroppen.
 
2. Fokusera på andningen, tag några medvetna andetag genom näsan.
 
3. Fokusera på fötterna, har de kontakt med golvet?
Stå stadigt, slappna av i några minuter.
 
Efter en stund kan du sedan fortsätta dagen på ett lugnare och mer medvetet sätt..
 
 
/H
 
 
Lånade denna bok på biblan idag. Älskar Nina Hemmingsson!
 
Bingo!
 
 
 
 
 
 
 
Allmänt | glitterochglamour, rawfood, tjejkväll | |
#1 - - rita skoogh:

Gulliga Fina Rara,Helen <3 Tack för trevligt möte och planering ang Tjej kvällen 20 Maj 15 De kommer att bli en trevlig kväll i Glädje och Harmoni <3 i Skara Verdandi. Trevlig Skön Kväll . Kram Rita.

Svar: Åh fina ord, tack själv! alltid lika trevligt att träffa dig. Du är som jag och brinner för gemenskap & kärlek människor emellan. Ha en suverän kväll!Kram
Helene Zulauf

Upp